Görüşme Odaları

Ana sayfa > Hakkımızda > Görüşme Odaları

Gerek arabuluculuk görüşmelerini yüksek standartlarda gerçekleştirmek ve gerekse eğitim verebilmek için 4 adet teknik donanımı yüksek görüşme odalarımız bulunmaktadır.

Arabuluculuk odalarımızda görüntülü arama ve görüşme yapabilecek şekilde telekonferans sistemi için gerekli olan teknik alt yapı, voip telefon cihazları ve araç-gereçlerin tümü hazır bulundurulmaktadır.

Arabuluculuk Merkezi’mizde, gerek wifi, gerekse kablolu LAN kurulmuş olup, sisteme bağlı olarak her odada mutlaka tarayıcı, fotokopi cihazı, renkli yazıcı, laser yazıcı, bilgisayar, kesintisiz güç kaynağı bulundurulmaktadır.

Ayrıca yine her görüşme odasında, projeksiyon cihazı ve ekran ile birlikte masalara kablolu olarak bağlantısı yapılmış olan Led Ekran TV bulunmaktadır.

Yine bütün bunların dışında merkezde tüm iletişim hizmetlerini sağlayacak SİP server, online görüşmeye müsait internet hizmeti bulunmaktadır.

DOLANDIRICILARA KARŞI DİKKATLİ OLALIM 

“Kalem Hukuk Bürosu” adı kullanılarak bir çok kişiye dolandırıcılık amaçlı mesajlar gönderildiği , uzlaşma , icra takibi gibi hususlardan bahsedilerek büromuz ile de ilgisi olmayan numaraların iletişim adresi olarak bildirildiği yönünde ihbarlar alınmaktadır.  

BU TÜR DOLANDIRICILIK AMAÇLI MESAJLARA İTİBAR EDİLMEMESİ GEREKİR. 

BÜROMUZ TARAFINDAN KİMSEYE BU ŞEKİLDE MESAJ GÖNDERİLMEMEKTEDİR.